Pružná a kvalitná autodoprava.

V súčasnosti zaznamenávame enormný nárast prepravy tovarov koncovým zákazníkom prostredníctvom kuriérskych spoločností. Rôzne kuriérske spoločnosti dennodenne brázdia naše cesty a privážajú z e-shopov produkty klientom. Takže ak zasielate pravidelne svoje zásielky, nie je problém podpísať zmluvu s kuriérskou spoločnosťou a kuriér vám pristaví svoju dodávku pravidelne aj každý deň. No horšie už je to v prípade, ak potrebujete niečo previezť iba sporadicky. Alebo sa potrebujete iba presťahovať so svojimi osobnými vecami v rámci republiky. Vtedy už zohnať solídnu prepravnú spoločnosť nie je až také jednoduché.

sťahovanie

No a práve na takéto nepravidelné prepravy sa špecializuje autodoprava Zvolen. Pomocou tejto spoločnosti dokážete prepraviť či už komerčné alebo súkromné zásielky v rámci Slovenska alebo aj celej EÚ. Samozrejme si služby tejto prepravnej spoločnosti môžete objednať ak potrebujete niečo doviezť z krajín Európskej únie k nám na Slovensko. Často sú tak automobily spoločnosti využívané na prevoz nábytku a osobných vecí pri sťahovaní z miesta na miesto. Dnes sa už množstvo ľudí takmer pravidelne sťahuje za prácou aj do veľmi vzdialených destinácií, takže služby bezpečného a spoľahlivého prepravcu tak prídu určite vhod.

vodič

K dispozícii máte na výber z dvoch automobilov, ktorými sú Fiat Ducato alebo VW Cady. Väčším Ducatom dokážete previezť tovary alebo predmety väčších rozmerov. Nosnosť až 1000 kg a vnútorný objem 17,8 m3 prevyšujú aj možnosti mnohých kuriérskych prepravných spoločností, ktoré operujú na území Slovenska. Menší VW Cady je vhodný na prevoz zásielok menších rozmerov do 3 m3 a hmotnosti 650 kg. V prípade záujmu vyplníte kontaktný formulár a spätne vám v krátkom čase príde správa s predbežnou kalkuláciou. V prípade záujmu neváhajte, profesionálny prístup a prijateľné ceny vás určite presvedčia aj k opakovanému využitiu týchto služieb.